Stara Kirstie Alley

Viihdeuutiset

Leffatähtien intiimi salasuhde paljastui: ”Voi tuhota avioliiton”

Näyttelijätär Kirstie Alley on pysynyt viime vuosien ajan otsikoissa lähinnä painonpudotuksensa merkeissä. Jojoilevan painonsa kanssa kamppaillut nainen on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Hänet nähdään parhaillaan televisiossa Yhdysvaltojen Tanssii tähtien kanssa -kisassa.

Nyt 61-vuotias Kirstie Alley on paljastanut, että hänellä oli aikoinaan salasuhde edesmenneen tähtinäyttelijän Patrick Swayzen kanssa. Naisen mukaan heidän välilleen kehkeytyi intiimi romanssi, kun Alley ja Swayze kuvasivat yhdessä vuonna 1985 North and South -sarjaa. Vaikka molemmat olivat tahoillaan naimisissa, he rakastuivat nopeasti elokuvan kuvauksissa.

– Mielestäni romanssimme oli väärin. Toiseen rakastuminen voi tuhota avioliiton ja myös toisen osapuolen suhteen. Se on paha asia, Kirstie Alley kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

Näyttelijättären mukaan hän on kuitenkin edelleen hyvissä väleissä Patrick Swayzen lesken, suomalaistaustaisen Lisa Niemen, kanssa. Tähti paljasti äskettäin Barbara Waltersille, että hänen elämänsä rakkaus oli John Travolta. Nainen rakastui Travoltaan Hei, kuka puhuu -elokuvan kuvauksissa vuonna 1989.

Kristie Alley on näytellyt muun muassa 80-luvun lopulla ja 90-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.

Viihdeuutiset

Näyttelijätär valehteli laihdutusmainoksessa? Haastettiin oikeuteen

Näyttelijätär Kirstie Alley on jo vuosia taistellut liikakiloja vastaan. Jojoilevan painonsa kanssa kamppaillut tähti on suurimmillaan painanut yli sata kiloa. Vuonna 2006 tähti oli hoikassa kunnossa, mutta vain hetken aikaa. Tänä vuonna Alley on pudottanut painoaan peräti 45 kiloa.

Nyt 60-vuotias näyttelijätär on kuitenkin joutunut yllättävään ongelmatilanteeseen ihailtavan painonpudotuksensa johdosta. Marina Abramyan -niminen amerikkalaisnainen on nimittäin haastanut näyttelijättären oikeuteen, sillä hänen mielestään Alley valehteli tavasta, jolla hän kilonsa karisti, TMZ-sivusto kertoo. Näyttelijätär on Organic Liaison -nimisen laihdutustuotteen mainoskasvo.

Kimpaantuneen Ambramyan mielestä Alley kuitenkin laihdutti varttaan Organic Liaisonin sijaan tanssimalla Tanssii tähtien kanssa -ohjelman yhdysvaltalaisversiossa. Nainen onkin pettynyt näyttelijättären mainostamaan laihdutustuotteeseen, joka Abramyan mukaan koostuu pelkästään kalsiumista ja kuiduista. Organic Liaisoniin pettynyt kuluttaja on siis päättänyt viedä 45 kilogrammaa laihduttaneen Alleyn oikeuteen valehtelemisesta. Abramyan vaatii näyttelijättäreltä rahallisia korvauksia.

Näyttävästi hoikistunut Kristie Alley on näytellyt muun muassa 1980-luvun lopulla ja 1990-luvun alussa julkaistuissa Hei, kuka puhuu -elokuvissa John Travoltan kanssa. Näyttelijätär on myös tähdittänyt Suomessakin nähtyä televisiosarjaa Veronican salaisuudet. Alley on saanut oman tähtensä Hollywood Walk of Famelle.