Heroes-kaunotar pelasti koomikon: ”Ennen oli Jack Daniels ja kokaiini”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suositusta Heroes-televisiosarjasta tutuksi tullut näyttelijäkaunotar Kristen Bell on sittemmin nähty myös Gossip Girl -sarjassa. Koomikko Dax Shepardin kanssa seurusteleva kaunotar nähtiin äskettäin Burlesque-elokuvassa yhdessä useiden tuttujen tähtien kanssa.

Nyt neitokaisen kihlattu on paljastanut Kristenin pelastaneen hänet päihdehelvetistä. 37-vuotias Dax Shepard kertoi Playboy-lehden haastattelussa eläneensä rankkaa elämää ennen rakkaansa tapaamista. Mies myöntääkin parin olleen ensitapaamisella täysin toistensa vastakohtia.

– Halusin vain olla sekaisin juomalla ja käyttämällä kokaiinia, opiaatteja, marihuanaa, dieettilääkkeitä, kipulääkkeitä, kaikkea. Suurin rakkauteni oli ennen Jack Daniels ja kokaiini. Kristen on kunnon tyttö, joten kun tapasimme olimme vastakohtia, kertoi Dax Shepard haastattelussa.

Mies ylistää rakastaan kiltiksi neitokaiseksi, joka tekee hyväntekeväisyyttä ja pelastaa koiria. Shepard kertoo muiden miesten kadehtivan häneltä hyvännäköistä tyttöystäväänsä. Monet miehet eivät voikaan hänen sanojensa mukaan ymmärtää, miksi seksikäs näyttelijätär on niin tavanomaisen näköisen miehen kanssa.

Kristen Bell nousi julkisuuteen Veronica Mars -televisiosarjan kautta. 32-vuotias näyttelijätär kuuluu Hollywoodin nouseviin tähtiin. Hänet on nähty muun muassa elokuvissa Get Him to the Greek ja You again. Tähti kuvaa parhaillaan elokuvia Frozen ja Dance of the Mirlitons.