Sylivauva kouri Selma Blairia rinnoista – vilautus millien päässä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvatähti Selma Blair tunnetaan rooleistaan elokuvissa Julmia Aikeita, Blondin Kosto ja Hellboy. Näyttelijätär on viime aikoina keskittynyt äitiyden iloihin. Hän sai ensimmäisen lapsensa vuonna 2011 suhteestaan muotisuunnittelija Jason Bleickiin.

Nyt Blair joutui noloon tilanteeseen yksivuotiaan Arthur-poikansa takia. Tenava nimittäin kouraisi äitinsä rintaa ja samalla vetäisi paitaa hieman liian alas, jolloin paparazzit näkivät pilkahduksen Selma Blairin rinnasta. Näyttelijättärestä ikuistetut otokset paljastavatkin, että neitokainen oli hyvin lähellä nännivilautusta.

40-vuotias Selma Blair nähdään paraikaa Anger Management -televisiosarjassa Charlie Sheenin rinnalla. Neito näyttelee kyseisen komediasarjan naispääosaa. Anger Management -televisiosarja perustuu näyttelijäkaksikko Adam Sandlerin ja Jack Nicholsonin tähdittämään samannimiseen elokuvaan. Televisiosarja on osoittautunut jo ensimmäisen jakson katsojalukujen perusteella menestykseksi, sillä se nousi välittömästi kaapelitelevision historian katsotuimmaksi käsikirjoitetuksi komediasarjaksi.