BB-Sarah seksistä: ”Se kesti minuutin” – Irina joutui nöyrtymään

Viihdeuutiset · Stara.fi

Big Brother -talossa nähtiin hetki sitten kauden tähän mennessä rajuin riita, kun Irina hyökkäsi rajusti Sarahin kimppuun yöllisen seksisession takia. Sarah kykeni vain vaivoin pitämään nyrkkinsä kurissa, ja lopulta hän päätyi hyperventiloivana päiväkirjahuoneeseen.

Irina totesi, ettei tule pyytämään Sarahilta anteeksi. Vasta sen jälkeen hän huomasi olleensa koko ajan väärässä ja aiheuttaneensa välikohtauksen täysin turhaan. Pian Sarah tuli päiväkirjahuoneesta ja kutsui kaikki asukkaat makuuhuoneeseen puimaan asiaa.

– En pyydä anteeksi. Pyydän anteeksi että en pyydä sitä anteeksi, Sarah.

– Tämä asia keskusteltiin jo viime yönä ja sen jälkeen kaiken piti olla ihan fine. Kukaan ei edes nukkunut silloin ja se kesti minuuutin, Sarah totesi.

– Mä voisin sit pyytää anteeksi. Käsitin väärin. Luulin, että teillä oli joku sessio siellä joka häiritsi unta, Irina yllätti.

– Ei ollut mitään sellaista. Ei ainakaan sellaista, mikä olisi häirinnyt unta. Ei ainakaan mitään sellaista, että torvet soi. Aika pikkumainen pitää olla, että sellaisesta… Kyllä kaikki varmaan tiesi, jotka sinne tuli, että tollasta tulee tapahtumaan, Sarah jatkoi.

– Täällä alkaa olla kaikilla päivät täynnä. Voi sanoa ihan suoraan, että makuuhuone on meidän käytössä, Ira ohjeisti tulevaisuuden varalle.

– Mun mielestä se seksi oli nöyryyttävää, Tea valitti edelleen.

– Yleensäkin jos tulee joku riita, niin puhutaan normaalisti, eikä kiehauteta. Mulla ainakin vetää ihan paniikkiin ja sitten voi lähteä lapasesta, Sarah toivoi.

– Joo pitää varmistaa ensin, Irina myönsi.