Stara BB-Sarah 2012

Viihdeuutiset

Rikolliset iskivät BB-Sarahin työpaikalle – poliisi pyytää havaintoja

Suositusta Big Brother -realityohjelmasta tunnetuksi tullut vaasalainen BB-Sarah nähtiin viikonloppuna Tampereella kisailemassa huippusuosion saaneessa Team City Challenge -kaupunkiseikkailussa. Samaan aikaan Vaasassa tapahtui kuitenkin ikäviä asioita, kun rikolliset iskivät hänen työpaikalleen.

Kuva: Stara
Kuva: Stara

Kauppapuistikolla sijaitsevaan FilmTown-videovuokraamoon oli murtauduttu lauantain ja sunnuntain välisenä yönä, ja liikkeestä oli varastettu koko pohjakassa. Poliisin mukaan varkaiden matkaan lähti kuitenkin vain vähäinen määrä käteistä rahaa, joten menetykset eivät nousseet kovin suureksi.

Nyt Vaasan poliisi pyytää vihjeitä tapauksen mahdollisilta silminnäkijöiltä tai tapauksesta muuten jotain tietäviltä. Tiedot voi ilmoittaa puhelimitse poliisille numeroon 071 874 0511.

Big Brother

BB-Sarah loukkaantui – sairaalareissu tulossa?

Big Brother -talossa asuva BB-Sarah on loukkaantunut. Hän oli hetki sitten tiskaamassa ja ryhtyi yllättäen valittamaan selkäkipujaan. Sen jälkeen Sarah lähti kantamaan vadillista astioita takaisin sisälle, mutta matkan varrella vati putosi maahan ja astiat särkyivät.

Sarah valahti maahan astioiden viereen ja ryhtyi valittamaan kovaa selkäkipua. Sisälle päästyään kipu vain kasvoi.

– Mä en voi liikkua. Tää on ainoa asento, jossa ei satu, Sarah kertoi nyyhkyttäen.

– Nyt pitää varmaan mennä sairaalaan. Ei sua voi siirtää tästä kantamalla päiväkirjahuoneeseen, Jouko totesi.

Tämän jälkeen Sarah sai vääntäydyttyä jaloilleen ja suuntasi tuskaisena päiväkirjahuoneeseen.

– Ei sen kantamuksen tarvi edes painava olla, kunhan on väärässä asennossa, Jouko totesi.

– Sillä on asenne kohdillaan, Teija huudahti.

– Mä luulen, että Sarah lähtee lääkärille. Jos sille tehdään magneettikuvaus, niin se voi mennä kolmen kuukauden päähän, ellei mene yksityiselle. Onko Sarah joskus kertonut, että sillä on ollut selkävaivoja? sairaanhoitajana aikoinaan työskennellyt Teija kysyi.

– Kyllä se on sanonut, että sillä on ennenkin mennyt. Kyllä varmasti kovaa vihlaisi, kun päästi irti noista astioista. Ei sellaista ihan joka kerta tee, Tommi vastasi.

– Noudannuoli on todella v**tumainen. Se voi tulla mistä tahansa ja vaikka sängyssä makoillessa. Paidankin osuminen ihoon sattuu kuin poltettaisiin. Viikon se kesti, Teija muisteli omaa tapaustaan.

Viihdeuutiset

BB-Sarah seksistä: ”Se kesti minuutin” – Irina joutui nöyrtymään

Big Brother -talossa nähtiin hetki sitten kauden tähän mennessä rajuin riita, kun Irina hyökkäsi rajusti Sarahin kimppuun yöllisen seksisession takia. Sarah kykeni vain vaivoin pitämään nyrkkinsä kurissa, ja lopulta hän päätyi hyperventiloivana päiväkirjahuoneeseen.

Irina totesi, ettei tule pyytämään Sarahilta anteeksi. Vasta sen jälkeen hän huomasi olleensa koko ajan väärässä ja aiheuttaneensa välikohtauksen täysin turhaan. Pian Sarah tuli päiväkirjahuoneesta ja kutsui kaikki asukkaat makuuhuoneeseen puimaan asiaa.

– En pyydä anteeksi. Pyydän anteeksi että en pyydä sitä anteeksi, Sarah.

– Tämä asia keskusteltiin jo viime yönä ja sen jälkeen kaiken piti olla ihan fine. Kukaan ei edes nukkunut silloin ja se kesti minuuutin, Sarah totesi.

– Mä voisin sit pyytää anteeksi. Käsitin väärin. Luulin, että teillä oli joku sessio siellä joka häiritsi unta, Irina yllätti.

– Ei ollut mitään sellaista. Ei ainakaan sellaista, mikä olisi häirinnyt unta. Ei ainakaan mitään sellaista, että torvet soi. Aika pikkumainen pitää olla, että sellaisesta… Kyllä kaikki varmaan tiesi, jotka sinne tuli, että tollasta tulee tapahtumaan, Sarah jatkoi.

– Täällä alkaa olla kaikilla päivät täynnä. Voi sanoa ihan suoraan, että makuuhuone on meidän käytössä, Ira ohjeisti tulevaisuuden varalle.

– Mun mielestä se seksi oli nöyryyttävää, Tea valitti edelleen.

– Yleensäkin jos tulee joku riita, niin puhutaan normaalisti, eikä kiehauteta. Mulla ainakin vetää ihan paniikkiin ja sitten voi lähteä lapasesta, Sarah toivoi.

– Joo pitää varmistaa ensin, Irina myönsi.

Viihdeuutiset

Raju riita BB-talossa – Sarah sai kohtauksen!

Big Brother -talossa tunteet ovat jälleen pinnassa. Irina ja Sarah ottivat rajusti yhteen yöllisestä seksisessiosta, kun asiaan mitenkään liittymätön Irina hyökkäsi täysin yllättäen sanallisesti Sarahin kimppuun.

Yhteenotto jäi vielä sanalliselle tasolle, kun Sarah kykeni hillitsemään raivonsa ja suuntasi itkien makuuhuoneeseen. Neitokaisen mukaan tilanne voi kuitenkin nopeasti muuttua. Iida ja Tommi suuntasivat kumpikin vuorollaan puhumaan peiton alla itkevän Sarahin kanssa. Vaasalainen paljasti, että hän voi tarpeeksi provosoituna viedä riidan fyysiselle asteelle. Sitä hän ei kuitenkaan halua.

– Mua pelottaa, että mä käyn siihen käsiksi. Mua pelottaa, että se tulee ja on just sitä. Kyllä sä tiedät mitä Irina tekee. Se tunkee naamansa eteen ja huutaa siinä, Sarah sopersi Tommille.

– Ei ne varmaan puhunut mitään Irinalle siitä mitä se Markus teki. Ei tehnyt ehkä mitään, mutta se on ihan sama, Sarah jatkoi.

– Pidä pintas vaan ja huuda takas, Tommi ohjeisti.

– Ei se v**tu jää vaan siihen huutamiseen. Se v**tu pistää takas ja tulee niin lähelle. Se on mun ongelma. Ja mä en sille vaan voi mitään, jos se tekee niin. En mä voi sille mitään, Sarah totesi itkien.

– Kaikki on ok, Tommi lohdutti.

– Niin kauan kun irina vaan pysyy kaukana, Sarah lisäsi.

– Se otti sut kohteeksi, kun se ei uskaltanut mua ottaa. Tommi lepytteli.

– Pitäisiköhän lähtee päiväkirjahuoneeseen, Sarah sanoi ja nousi sängystä.

Raju riita sai jatkoa

Sarahin odottaessa pääsyä päiväkirjahuoneeseen hän kuuli kuinka Irina kritisoi häntä naapurihuoneessa.

– Nyt Irina pää kiinni siellä! Tuu v**tu tänne sanomaan, Sarah huusi raivokkaasti.

– Älä sä rupee isottelemaan siellä, Irina huusi ja ryntäsi Sarahin luokse.

– Tuu sä v**tu pienenteleen tänne! Mulla on vaikeuksia hallita mun vihaa ja mä käytän siihen väkivaltaa, Sarah huusi täyttä kurkkua.

Tilanne rauhoittui, kun Teija sai Irinan poistumaan paikalta. Sarah jäi odottamaan päiväkirjahuoneen eteen ja samalla hän vaikutti hyperventiloivan. Pian syvään ja nopeasti hengittävä Sarah menetti tasapainonsa ja romahti maahan. Tommi saapui auttamaan häntä ja samalla Sarah pyysi saada käyttää astmapiippuaan. Sarahin hengitys tihentyi nopeasti ja myös Tommi näytti hätääntyvän. Pian Isoveli päästi Sarahin sisään päiväkirjahuoneeseen, jonne Tommi hänet nosti.

– Toi oli hyperventilaatiota. Näin ammattilaisen sanoin, Teija kommentoi.

– Voisi Irinakin aikuisena ihmisenä pitää turpansa kiinni, Tommi totesi.

– Mä pidin vain Tean puolta, Irina selitti typerää hyökkäystään.

– Tea osaa kyllä pitää itse puolensa, Tommi totesi.

– Tealla oli kyllä eilen tilaisuus puolustaa itseään. Tästä keskusteltiin eilen illalla, Iida komppasi.

– Minähän en ollut tietoinen, että Tea oli jo keskustellut asiasta, Irina yritti puolustella tekoaan.

Big Brother

BB-Tommin ja Sarahin seksisessio herätti asukkaat: ”Täällä haisee sillille!”

Big Brother -talossa Tommi ja Sarah ovat viihtyneet jo pidemmän aikaa hyvin yhdessä, mutta kovin pitkälle pariskunnan seksisessiot eivät ole kuitenkaan edenneet. Viime yönä tilanne kuitenkin muuttui, kun pari päätyi saman peiton alle noin yhdeltä yöllä.

Peiton kahinaa ja ajoittaista hihittelyä jatkui noin puolen tunnin ajan, kunnes Tommi rohkaisi mielensä ja kaivoi sänkynsä vierestä kondomin. Sen jälkeen puuhastelu pääsi toden teolla vauhtiin. Sarah onnistui vain vaivoin pitämään äänenvoimakkuutensa alhaalla, mutta siitä huolimatta voihkinta täytti kuitenkin nopeasti makuuhuoneen.

Aiemmin Jouko ja Jonna I ovat harrastaneet BB-talossa seksiä jo lukuisia kertoja, ja usein muut samassa makuuhuoneessa olleet ovat heränneet äänekkääseen puuhaan. Tällä kertaa muut asukkaat näyttivät kuitenkin pysyvän unten mailla koko toimituksen ajan. Todellisuudessa naiset kuitenkin heräsivät seksin ääniin, mutta paljastivat sen vasta seksisession päätyttyä.

– No, ei tää nyt ihan ole mitä sovittiin, mutta… Jonna A totesi.

– Keskustellaan tästä huomenna, Iida naurahti.

– Joo, aamupalapöydässä, Jonna A lisäsi.

– Ai, te ette nukkunutkaan, Sarah puhkesi nauruun.

– Hupsistakeikkaa, Tommi lisäsi.

– Jatkossa sitten niin, ettei täällä ole muita, Iida ohjeisti.

– Musta tuntuu, että täällä haisee vähän sillille. Eikä niin vähän haisekaan, perkele, Jonna A jatkoi.

Big Brother

BB-Tea raivostui Sarahin käytöksestä: ”Hullu, psykopaatti ämmä!”

Suomen tämän vuoden Big Brother -kaudella on nähty jo paljon juonittelua ja selän takana puhumista. Asukkaille eilen järjestetyissä grillibileissä alkoholi kirvoitti jälleen asukkaiden kielenkannat ja eri kuppikunnat puivat paljonkin kanssa-asukkaitaan näiden selän takana.

Yksi asuintovereissaan paljon negatiivista keskustelua herättänyt oli BB-Sarah, jonka käytöstä on puitu talossa aikaisemminkin. Eilisissä bileissä Sarah raivostui Tealle, joka oli vahingossa ottanut Sarahin pyyhkeen naulakosta omansa sijaan. Pää punaisena Tealle raivonnut nainen sai käytöksellään jälleen muut asukkaat ihmetyksen valtaan.
Sarahin raivokohtauksen uhriksi joutunut Tea vetäytyi välikohtauksen jälkeen Iran kanssa naisten makuuhuoneeseen puimaan Sarahin käytöstä.

– Painukoon vit***n koko ämmä. Toi muijahan on ihan hullu, ihan vi**u psyko ämmä, Tea aloitti ihmetellen.

– Sitä vit****a se, kun Tommia syytetään siitä, et se on juonut toisten juomat, mitä se on varmasti tehnytkin. Toi ämmä vit****a kaikkia muitakin täällä, Ira yhtyi mielipiteeseen.

– Vi**u toi muija osaa pilata kaiken, ihan kaiken. Se on mieleltään sairas, psykopaatti, Tea jatkoi vihaisena.

Ira lohdutti sanomalla, ettei Sarah tulisi Big Brotherin rahakasta pääpottia voittamaan kuitenkaan. Kaksikon juoruilu loppui kuitenkin lyhyeen, kun Sarah itse saapui makuuhuoneeseen.

– Joo vi**u anteeksi, kun suutuin tosta. Kun oon oottanut noita pyyhkeitä niin vi**n kauan ja ärsyttää, kun mä luulin et joku muu on käyttäny niitä. Tää on tosi kova pala mulle, kun mä en yleensä pyydä anteeks, Sarah sanoi Tealle.

Kaksikko sopi riitansa ja pian koko välikohtaus painui ainakin näennäisesti unholaan. Tänään Big Brother -talosta häädetään jälleen yksi asukas illan suoran lähetyksen aikana. Häätöuhan alla ovat Leina, Tea, Katarina ja Teija. Tälläkin viikolla talon miesasukkaat ja taannoin valehäädetyt Johanna, Sarah ja Iida saivat koskemattomuuden talon sisäisissä nimeämisissä ja ovat siten turvassa myös häätöäänestykseltä.

Viihdeuutiset

BB-asukkaat alkavat turhautua: ”Minkä v**un takia me ollaan täällä?!”

Big Brother -talon asukkaat jaettiin sunnuntaina kahteen osaan, kun valehäädetyt passitettiin kolmestaan talon tehtäväalueelle. Siellä kolme naisasukasta on joutunut viettämään leirielämää jo parin päivän ajan hissukseen, sillä muut asukkaat eivät saa tietää heidän olevan siellä.

Varsinaisen BB-talon puolella asukkaat ovat jo aiemmin oireilleet, koska heille ei ole tarjottu juuri mitään mielekästä tekemistä tai ajankulua. Asukkaiden itse keksimät ajankulut on kielletty kerta toisensa jälkeen. Tänään samat tunnelmat levisivät myös valehäädettyyn kolmikkoon. Erityisesti BB-Sarah on suivaantunut siihen, että heidän täytyy viettää päiväkausia leirielämää ja olla hiljaa.

– Nyt pitäis saada jotain, minkä ansiosta täällä ollaan odoteltu! Sarah ihmetteli.

– Joo skumppaa! Mä meen pyytämään nyt heti skumppaa, Iida innostui.

– En mä halua mitään skumpaa, Sarah valitteli.

– Haluatpas, Iida vastasi.

– En halua! Ei oo pakko juoda jos ei halua, Sarah korotti ääntään.

Iida ja Johanna lähtivät kohti päiväkirjahuonetta ja Sarah jäi masentuneena asuntoautoon. Pian hänkin lähti katsomaan miten tapaaminen Isovelin kanssa onnistuisi.

– Mä tuun henkiseksi tueksi. Mut en mä mitään skumppaa halua. Ei mua skumppa kiinnosta. Mä haluan tietää minkä v**un takia me olaan täällä hiljaa! Jotain motivaatiota edes, Sarah raivosi.

Samaan aikaan varsinaisen talon puolella asukkaat pohtivat samoja asioita.

– Jos ne haluavat tähän jengiin jotain lisäenergiaa, niin kahvia kiitos, asukkaat toivoivat.

Viihdeuutiset

BB-asukas ulos talosta sopimusrikkomuksen takia?

Suomen Big Brother -talossa tulee tänä iltana ensimmäinen viikko täyteen. Tuona aikana jo useammistakin asukkaista on paljastunut odottamattomia yksityiskohtia, mutta eräs paljastus on aiheuttanut tavallista enemmän mielenkiintoa.

Kerroimme tänä aamuna kuinka BB-Sarah paljasti Johannalle ja Iidalle luvanneensa BB-tuotannolle tulla taloon sinkkunaisena. Hän ei kuitenkaan kyennyt lunastamaan lupaustaan, sillä Sarah on jo useaan kertaan puhunut talon ulkopuolella odottavasta poikaystävästään.

– Me sovittiin, että aletaan seurustelemaan vakavasti vasta sitten kun tuun täältä. Mä oon periaatteessa luvannut tulla tänne sinkkuna, kun mä olin sinkku silloin kun mä hain tänne, Sarah kertoi muille.

Vaasalainen BB-kaunotar on siis mahdollisesti syyllistynyt sopimusrikkomukseen, mikäli hänen tulkitaan seurustelevan talon ulkopuolella. Pahimmassa tapauksessa hänet voidaan seurustelunsa vuoksi poistaa talosta. Sarah kuitenkin totesi sopineensa, että varsinainen seurustelu alkaisi vasta hänen poistuttua talosta, joten nyt tuotannon tulee pohtia missä menee kielletyn seurustelun raja.