Poikabändin tähdet ökyrikkaita – yhtyeen tulot jo 124 miljoonaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Irlantilais-englantilainen One Direction -yhtye on tällä hetkellä maailman suosituin poikabändi. Miljoonien teinityttöjen ihannoimista poppareista on tehty jo suuri määrä oheistuotteita, kuten nukkeja ja muita leluja.

Poikabändin jäsenet ovat itsekin pääseet menestyksensä myötä isoihin rahoihin käsiksi. Teini-idolien on uutisoitu tienanneen itselleen jo huimat 124 miljoonaa euroa viimeisen parin vuoden aikana. Tämän lisäksi nuorukaiset ovat kasvattaneet levy-yhtiönsä kukkaroa noin 250 miljoonalla eurolla.

Pelkästään bändiin liittyvät oheistuotteet ovat tuottaneet jo 131 miljoonaa euroa. One Direction solmi äskettäin myös erittäin rahakkaan sopimuksen juomajätti Pepsin kanssa. Mainossopimus nosti nuorukaiset supertähtien joukkoon, ja kyseisen sopimuksen arvioidaankin olevan miljoonien eurojen arvoinen, uutisoi Breaking News -sivusto.

One Direction -poikabändin jäsenet ikuistettiin äskettäin sarjakuvahahmoiksi. Amerikkalaisen Bluewater Productions -yrityksen luomassa sarjakuvakirjassa kerrotaan kuvien ja kirjoitusten merkeissä poikabändin noususta supertähteyteen. Sarjakuvakirjassa nähdään myös X Factor -tuomarina toimiva viihdemoguli Simon Cowell. Yritys on tehnyt myös muista julkkistähdistä sarjakuvahahmoja, kuten Katy Perrystä, Justin Bieberistä ja Demi Lovatosta.