Hollywood-tähti vertaa itseään elefanttimieheen: ”En ollut naisten mieleen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suursuosion saavuttaneen Morsiusneidot-komediaelokuvan myötä kuuluisuuten singahtanut irlantilaisnäyttelijä Chris O’Dowd tähditti taannoin useiden vuosien ajan IT-porukka -televisiosarjaa. Irkkutähden ura näyttää parhaillaan hyvältä, sillä hänet nähdään tänä vuonna ainakin kahdessa elokuvassa.

Nyt 32-vuotias irkkutähti on kertonut paljastuksia nuoruusvuosiensa tuskasta. Mies ei nimittäin ollut varsinaisesti naisten mieleen teini-ikäisenä, koska hän kasvoi jo 11-vuotiaana 180 senttimetrin pituuteen. Poikkeava ulkomuoto jätti jälkensä koomikkoon, joka muistelee kuitenkin menneitä vuosia huumorilla.

– Olin kuin joku helvetin saniaispuu, pääni oli täynnä kiharaa hiusta. En ollut naisten mieleen, mutta opin heidän rakastavan nauramista. Se oli hyödyllistä tietoa elefanttimies-vuosinani. Sen jälkeen kaikki on ollut hyvin, kertoo Chris O’Dowd The Sun -lehdelle.

Chris O’Dowd alkoi saamaan elokuva -ja televisiorooleja 2000-luvun alussa ja sittemmin hän onkin tähdittänyt muun muuassa Merirosvoradio-elokuvaa. Tällä erää irlantilaisnäyttelijä nähdään Friends With Kids -elokuvassa Kristen Wiigin ja Megan Foxin rinnalla Alex-roolihahmossa. Hänet tullaan näkemään lähiaikoina myös elokuvissa Frankie Go Boom ja This Is 40.