Raskaana oleva Petra Nemcova bikininäytöksen tähtenä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tsekkoslovakiassa syntynyt supermalli Petra Nemcova on menestyksekkäällä urallaan poseerannut seksikkäissä kuvissa monien lehtien sivuilla. Nyt hän on osallistunut monien muiden mallien kanssa muotinäytökseen, jossa esitelttiin tulevan kauden mallistoja.

Erikoista näytöksessä oli se, että Petran ja muiden normaalikokoisten mallien lisäksi mukana oli myös raskaana olevia bikinimalleja. Muhkeiden vatsojensa kanssa catwalkilla keikistelivät nimittäin mallikaunottaret Raffaella Fico ja Jenny Tamburini.

31-vuotias Petra Nemcova menetti aviomiehensä, valokuvaaja Simon Atleen, traagisesti vuoden 2004 tsunamissa Thaimaan Khao Lakissa. Nemcova loukkaantui vakavasti, mutta selvisi hengissä roikkumalla puussa kahdeksan tunnin ajan. Miehen ruumis löydettiin vuoden kuluttua Sumatralta. Keväällä 2012 Petra kihlautui uuden miesystävänsä, näyttelijä Jamie Belmanin, kanssa. Nykyisin Nemcova juontaa A Model Life -nimistä televisio-ohjelmaa ja toimii esimerkiksi La Senza -alusvaatemerkin mallina.