Jennifer Lawrence pelkää kauhuelokuvia: ”Ne ovat hirvittäviä!”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Tähti on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 22 vuotta. Hänet nähdään parhaillaan valkokankailla House at the End of the Street -kauhuelokuvassa.

Nyt kyseisen elokuvan pääosaa esittävä Jennifer Lawrence kertoi pelkäävänsä kauhuelokuvia. Hän päättikin suostua House at the End of the Street -elokuvan näyttelijäksi kohdatakseen pelkonsa. Naisen mukaan tosielämässä hän ei pysty katsomaan kauhuelokuvia, koska elokuvakatselmuksen jälkeen hän pelkää jopa omaa varjoaan.

– Tosielämässä pelkään kauhuelokuvia. Jos haluan katsoa sellaisen, elän kauhun vallassa seuraavat kuukaudet. Pelkään kaikkea – pimeää ja omaa varjoani, Lawrence kertoi More!-lehdelle.

Jennifer Lawrence värjäsi äskettäin hiuksensa tummiksi Nälkäpeli-elokuvan jatko-osan kuvauksia varten. Näyttelijättären mukaan hän ei ole aina tunnistaa itseään, kun hän katsoo itseään peilistä esimerkiksi keskellä yötä. Hän kertoi elävänsä Hollywoodin luksuksen sijaan normaalia elämää ja syövänsä roskaruokaa sekä katsovansa realitysarjoja.

Neitokainen kertoi äskettäin muuttavansa Hollywoodista, koska hän ei siedä paparazzien salamavaloja. Kentuckyn maalaismaisemissa varttunut Lawrence haluaa elää mahdollisimman normaalia elämää julkkisstatuksestaan huolimatta. Tähden mukaan Hollywood-elämä on ”kaukana normaalista”.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.