Duudsonit julkaisivat mobiilipelin: ”Save Britney Dudeson”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Britney Dudeson, Duudsoneiden lemmikkipossu kuoli viime kesänä. Mutta minnehän pikku possun tie vie kuoleman jälkeen? Duudsoneilla itsellään heräsi pelko, että possu saattaisi päätyä taivaan sijasta tuonelaan. Nyt he julkaisevat pelin, jonka avulla fanit pääsevät pelastamaan possun helvetin liekeiltä.

– Britney oli hieno possu. Se sai kokea meidän kanssa niin paljon enemmän kuin tavalliset siat saavat lyhyen elämänsä aikana. Mutta koska Britney eli seitsemän kertaa pidempään kuin siat yleensä, se taisi ehtiä tekemään seitsemän kertaa enemmän pahoja tekoja kuin sen veljet… Siks me koetaan velvollisuureks auttaa possua vähän jotta se pääsis taivaaseen, kertoo Duudsoneiden Jukka Hildén.

Surullista tarinassa on se, että Duudsonit olivat alunperin tekemässä peliä Britneyn 8-vuotissyntymäpäivien kunniaksi, mutta possu meni ja heitti veivinsä ennen kuin peli oli valmis.

– Aluks mietittiin että ei me voida julkaasta koko peliä, kun kaveri oli just kuollu. Mut sit me tuumattiin notta tää pelihän tekee Britneystä itseasias kuolemattoman. Muutettiin pikkaasen alkuperäsen pelin tarinaa ja päätettiin auttaa possu samalla taivaaseen, jatkaa Jarppi Leppälä.

Duudsoneiden tuotantoyhtiö Rabbit Films kehitti pelin yhdessä turkulaisen pelistudio Treehousin kanssa, sitä oli rahoittamassa Mediatonic Fund ja sen julkaisee Hello Island Entertainment. Peli julkaistaan Applen App Storessa keskiviikkona 26.9. ja Samsungille pelin voi ladata Google Playsta viikkoa myöhemmin.