Alaikäinen teinityttö kurvasi kouluun Lamborghinilla

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Italialaiset Lamborghini-autot ovat maailmalla tunnettuja lähinnä liikaa rahaa omistavien ihmisten menopeleinä. Esimerkiksi Reventon-mallisesta Lamborghinista haaveileva saa pulittaa autosta yli miljoona euroa. Kyseistä autoa tiedetään liikkuvan maailmalla vain 21 kappaletta.

Kuva: Reddit

Nyt eräs amerikkalaisen teinitytön menopeli on noussut otsikoihin. Texasin Dallasissa asuva 15-vuotias teinityttö nimittäin loksautti opiskelijatovereidensa leuat, kun hän pysäköi koulun parkkipaikalle Lamborghini Gallardo LP570-4 Super Trofeo Stradales -merkkisen urheiluauton. Hevosvoimia autossa on huikeat 570.

Kuva: Reddit

Kyseinen auto on yksi harvinaisimmista menopeleistä, sillä niitä on valmistettu vain 150 kappaletta. Punaisen urheiluauton arvo on yli 300.000 dollaria, eli 243.000 euroa. Jalopnik-sivuston mukaan tuliterä kaara kuuluu Top Speed -luksusautoliikkeen omistajalle, joka seurustelee kahden teini-ikäisen lapsen äidin kanssa. George LaFleur -niminen mies antaa naisystävänsä lapsien käyttää kyseistä autoa.