Venäjän onnekkain rekkakuski – ihmepelastuminen kolarista videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäjän tieliikenteessä voi tunnetusti sattua aivan mitä tahansa, ja osin siitä syystä yhä useammat autoilijat ovat asentaneet autoihinsa kojelautakameran. Tällä kertaa eräs kameroista on tallentanut rekkakolarin. Erikoiseksi tapauksen tekee vastaantulleen kuorma-auton kuljettajan pelastuminen.

Kuva: YouTube

Täysperävaunullinen rekka ajautuu videolla ensin toiselle kaistalle. Vastaantuleva kuorma-auto ajanut kuljettaja ei voinut enää väistää, vaan törmäsi rekan kylkeen. Kuin ihmeen kaupalla kuljettaja onnistuu kuitenkin selviämään rytäkästä sekä hengissä että ilman vakavia vammoja. Videolla nähdäänkin kuinka kuljettaja lentää ikkunan läpi tielle ja ryhtyy ihmettelemään tapahtunutta.

Kuva: YouTube