90210-tähdet seksikkäissä urheiluasuissa

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Nykyään kaunotar onkin Hollywoodin seuratuimpia tähtiä ja pysyttelee tiiviisti otsikoissa esimerkiksi bikinikuvien merkeissä.

Nyt 90210-hittisarjan kaunottaret ikuistettiin paparazzien kameroille paljastavissa urheiluasuissa. Sarjansa neljättä tuotantokautta parhaillaan kuvaava AnneLynne McCord pelasi amerikkalaista jalkapalloa minitopissa ja lyhyissä shortseissa.

Näyttelijätär Jessica Stroup puolestaan keikisteli televisiokameroiden edessä urheilupaidassa, jonka hän myös riisui kuvausten aikana. Nuorten tähtien vartalot ovat tuoreimpien kuvien mukaan huippukunnossa. Otokissa nähdään myös Bond-tyttö Denise Richards, joka nähdään kyseisen sarjan tulevalla tuotantokaudella.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.