Annalynne McCord joutui seksuaalisen ahdistelun uhriksi

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Nykyään kaunotar onkin Hollywoodin seuratuimpia tähtiä ja pysyttelee tiiviisti otsikoissa esimerkiksi bikinikuvien merkeissä.

Nyt AnnaLynne McCord on järkyttänyt fanejaan, kun hän paljasti joutuneensa nuorempana seksuaalisen ahdistelun uhriksi. Nainen puhui traumaattisesta kokemuksestaan Somaly Man -hyväntekeväisyysjärjestön juhlatilaisuudessa. Kyseinen järjestö yrittää estää orjatyön ja ihmiskaupan.

– Oletko koskaan joutunut raiskatuksi, etkä ole pystynyt pitämään puoliasi? Tiedän tunteen. Jouduin kerran sellaiseen tilanteeseen omassa kodissani. Minulla ei ollut voimaa sanoa ei, AnnaLynne McCord kertoi Us Weekly -sivuston mukaan.

Naisen mukaan hän tunsi seksuaalisen ahdistelijansa. Näyttelijätär ei kuitenkaan luokittele tapahtunutta hyökkäykseksi tai raiskaukseksi. McCordin mukaan hänen avuttomuuttaan käytettiin hyväksi. Tähden mukaan hän on jatkanut elämäänsä normaalisti tapahtuneesta huolimatta.

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä. Hän on muun muuassa deittaillut Twilight-tähti Kellan Lutzin kanssa. Nykyään hän viihtyy Pako-sarjasta tutun Dominic Purcellin käsipuolessa.