Mitä ihmettä? Nickelback-rokkarilla on oma uskonto

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Kanadan menestyneimpiin rock-yhtyeisiin lukeutuva Nickelback esiintyi äskettäin Suomessa Hartwall-areenalla. Here and Now -maailmankiertueella parhaillaan olevan bändin keulahahmo, Chad Kroeger, kihlautui syksyn alussa poptähti Avril Lavignen kanssa.

Nyt 37-vuotias rokkari kertoi, että hän on kehittänyt itselleen oman uskonnon. Chad Kroeger ei seuraa mitään tiettyä uskontoa, sillä hän on ottanut maailman eri uskonnoista elementtejä omaan vakaumukseensa. Miehen mukaan hän uskoo muun muuassa karmaan ja kultaiseen sääntöön.

– Kutsuisin itseäni enemmän hengelliseksi kuin uskonnolliseksi. Minun uskomukseni ovat minun uskomuksiani. Maailmassa on niin paljon erilaisia uskomuksia, joihin haluan uskoa, Chad Kroeger kertoi BANG Showbiz -sivustolle.

Rokkari on seurustellut kanadalaisen kaunottaren Avril Lavignen kanssa puolen vuoden ajan. Pikakihlat tulivat yllätyksenä Kroegerin vanhemmille, jotka eivät olleet tavanneet Lavignea ennen kosintaa. Muusikon mukaan hänen äitinsä on Avril Lavignen fani, joten kihlauksesta kertominen oli samalla hauskaa ja noloa.

Avril Lavigne on ollut aiemmin naimisissa Sum 41 -yhtyeen keulahahmon Deryck Whibleyn kanssa. Tähtiparin avioliitto kesti kolmen vuoden ajan. Sittemmin poptähti oli pitkään on-off-suhteessa Kardashianien realityperheeseen kuuluvan Brody Jennerin kanssa. Kanadalaiseen Chad Kroegeriin neitokainen rakastui vuoden alussa, kun he alkoivat työstämään yhdessä Lavignen viidettä studioalbumia.