Kapina kytee BB-talossa: ”Miksi me totellaan?”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talossa langetettiin tänään poikkeuksellisen raju rangaistus Tommille, ja sen jälkeen muut asukkaat ovat pohtineet koko homman mielekkyyttä. Erityisesti Tea on ihmetellyt tapahtumia ja ryhtynyt pohtimaan ääneen jopa asukkaiden kapinaa.

Hetki sitten Tea vei ajatuksensa jo niin pitkälle, että hän esitti sen muille asukkaille keittiössä.

– Meidän pitäis ryhtyä helvetinmoiseen kapinaan. Miks me totellaan? Jos ei vaan tottelis, niin mitä meille sanontaan? Tea yllytti.

– Siinä on vaan sellainen muuttuva tekijä; Tossa on ulko-ovi. Lähde, Anne totesi.

– Jos me ei vaan mentäis? Siinähän poistuis sit, Tea jatkoi.

– Se on oikeasti ihan totta. Yks olis joka ei tekis mitään ja pysyis vaan muiden lähellä, eikä tekis mitään, niin mitä ne sanois? Muiden asukkaiden pitäis saada lukittua se yhteen huoneeseen, Sarah komppasi Teaa.

Lopulta Tea ryhtyikin yllättäen vetämään sanojaan takaisin.

– En mä halua kokeilla. En mä halua joutua mihinkään oikeuteen, Tea himmaili.

Seuraavaksi keskustelu päättyi, kun kylpyhuoneesta alkoi kuulua äänekästä pauketta. Pesukoneessa oli ilmeisesti irronnut jotain ylimääräistä, kuten esimerkiksi rintaliivien kaariosat, ja se aiheutti koneessa konekivääriä muistuttavan äänen.

– Rintaliivejä ei pestä ilman pesupussia pesukoneessa! Sanokaa kaikille, Tommi totesi.