Biseksuaaliksi huhutulle naisräppärille oma realityohjelma

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Lehtitietojen mukaan Minaj tienaa yhdestä American Idol -tuotantokaudesta huimat 12 miljoonaa dollaria. Naisräppäriä tullaan näkemään enemmänkin televisiossa, sillä hänen kerrotaan pian tähdittävän omaa realityohjelmaa. Neitokainen alkoi äskettäin kuvaamaan elämästään kertovaa sarjaa E!-kanavalle.

– Nickin kameralle taltioitu elämäntyyli päihittää kaikki aiemmat realitytähdet mennen tullen, paljasti sisäpiirin lähde Daily Mirror -lehdelle.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.