Poliisi pelästyi kuuta – pyysi heti apujoukkoja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläiselle poliisille tapahtui erikoinen kömmähdys, joka olisi voinut olla kuin suoraan 80-luvulla suosituiden Poliisiopisto-komediaelokuvien käsikirjoituksista. Tapaus tuli ilmi brittiläisten poliisien oman Police Magazine -lehden tuoreimman numeron kolumnista.

Worchestershireläinen poliisi oli yksin yövuorossa, kun hän otti yhteyttä ylikonstaapeliinsä raportoidakseen ”epäilyttävän kirkkaasta” valosta, joka loisti läheisten kukkuloiden takaa. Hän ilmoitti saattavansa tarvita paikalle apujoukkoja, mikäli hän löytää oudon valon alkuperän.

Kaksikymmentä minuuttia myöhemmin samainen poliisi otti jälleen yhteyttä ylikonstaapeliin. Hän kertoi olevansa kunnossa ja löytäneensä valonlähteen: Kyseessä olikin vain taivaalla loistava kuu.

Yahoo News -uutissivuston mukaan virhearvion tehnyt poliisi on sittemmin joutunut kollegoidensa pilkan kohteeksi. He ovat toistuvasti teipanneet miehen säilytylokeron oveen ihmissusien kuvia.