Mies, älä ota tästä mallia: Typerin kosinta koskaan?

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jotkut miehet kosivat tyttöystäväänsä perinteisissä tilanteissa, kuten kauniissa auringonlaskussa tai romanttisella illallisella ravintolassa. Yhdysvaltain Chicagossa asuva lentäjä Ryan Thompson päätti kuitenkin pyytää tyttöystävänsä kättä tavalla, joka varmasti jäi kummankin mieleen – ja kuvasi koko tilanteen.

Ryan otti tyttöystävänsä Carlien mukaan lennolle kaupungin yläpuolella. Tämä saattaisi olla jo tarpeeksi romanttinen tapa kosia neitoa, mutta mies vei keinonsa vielä pidemmälle. Kesken lennon Ryan nimittäin väitti lentokoneen ohjainten reistailevan ja pyysi Carlieta pysymään rauhallisena ja lukemaan hänelle hätätilanteen varalle kirjoitetut ohjeet.

Alkuun todelliselta vaikuttavat ohjeet muuttuvat yhtäkkiä omituisiksi, kun niissä kehotetaan päättämään, onko lentokoneen lentäjä hyvä puoliso. Tämän jälkeen ohjeissa kerrotaan lentäjän tulevan aina rakastamaan ja arvostamaan häntä, ja lopussa kysytään, meneekö Carlie Ryanin kanssa naimisiin. Video saa onnellisen lopun järkytyksestä toipuvan Carlie vastatessa myöntävästi poikaystävänsä kosimiseen.