Kate Middletonin nakuskandaali paisuu – nyt paljastui jo jalkovälikin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Cambridgen herttuatar Kate Middleton on nykyään maailmanlaajuinen tyyli-ikoni kuninkaallisen avioliittonsa myötä. Viime viikkoina herttuatar ei ole kuitenkaan ollut otsikoissa vaatteidensa, vaan niiden riisumisen vuoksi.

Ranskalainen Closer-lehti nimittäin julkaisi pari viikkoa sitten ensimmäisenä herttuattaren alastonkuvia, jotka otettiin paparazzin toimesta Katen lomaillessa aviomiehensä prinssi Williamin kanssa yksityistilalla Ranskassa. Sittemmin myös italialainen Chi-lehti julkaisi kuvia.

Suomalainen Seiska jätti kuvat julkaisematta, mutta sen tanskalainen sisarlehti Se Og Hör on nyt julkaissut paljastavat kuvat. Lehti julkaisi peräti 16-sivun verran Katen kuvia, joissa paljastuivat rintojen ja takapuolen lisäksi myös hieman enemmän. Bikinien alaosaa riisunut Kate nähdään kuvissa nimittäin myös edestä päin. Kuvia löytyy verkosta esimerkiksi tällä Google-haulla, ellei niitä sitä ennen poisteta.

Catherine “Kate” Middleton avioitui prinssi Williamin kanssa 29. huhtikuuta 2011. Pariskunnan kuninkaallisia häitä katsoi noin kaksi miljardia ihmistä. Näyttävien häiden todellinen uutispommi oli kuitenkin Kate Middletonin siskon Pippa Middletonin esiintyminen isosiskonsa kaasona. Valkoiseen ihoanuolevaan kaasonpukuun sonnustautunut Pippa nousi samantien supertähdeksi.