Melanie Griffith sai karmivan lahjan elokuvalegendalta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Amerikkalainen näyttelijätär Melanie Griffith joutui äskettäin kohun keskiöön, kun hänen miehensä latinotähti Antonio Banderaksen kerrottiin löytäneen eräistä juhlista vierasta tanssiseuraa. Tähtien liitto on kestänyt jo 16 vuotta, mutta sen huhutaan tällä erää olevan vaikeuksissa.

Nyt 54-vuotias kaunotar on kertonut saaneensa aikoinaan pelottavan lahjan elokuvaohjaaja Alfred Hitchcockilta. Näyttelijättären äiti Tippi Hedren tähditti miehen Linnut-elokuvaa, ja elokuvalegenda inspiroituikin valmistamaan naisesta näköisnuken. Nuori Melanie kauhistui, kun ohjaaja lahjoitti hänelle yllättäen ruumisarkussa olevan näköisnuken omasta äidistään.

– Avasin ruumisarkun ja katsoin sen sisälle – siellä oli äidistäni tehty nukke. Se oli studion valmistama. Voitte arvata tilanteen psykologisen vaikutuksen…Hitchcock oli hyvin outo mies, kertoi Melanie Griffith Female First -sivustolle.

Pariskunnalla on yksi yhteinen lapsi, syyskuussa 1996 syntynyt Stella-tytär. Taannoin Banderas paljasti popin kuningattaren Madonnan olleen aikoinaan kiinnostunut hänestä. Banderas ei kuitenkaan olisi uskaltanut seurustella Madonnan kanssa, koska hän oli niin kuuluisa ja voimakas nainen. He kävivät kuitenkin yhdessä treffeillä.