Zahia Deharin uimapuku kuin stripparilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Viime vuonna niin viihde- kuin urheilumaailmassakin kohistiin tapauksesta, jossa kolme ranskalaista jalkapalloilijaa oli ostanut seksipalveluja alaikäiseltä prostituoidulta. Kyseinen neitokainen, nykyisin 20-vuotias Zahia Dehar, käytti tilaisuuden hyväkseen.

Massiivisen julkisuuden saattelemana ranskalainen Zahia Dehar päätti perustaa oman alusvaatemerkin, ja on sittemmin menestynyt vaatesuunnittelijana. Nyt uhkea kaunotar on nähty Malibun rannalla paljastavassa uima-asussa, joka ei jättänyt paljonkaan tähden kurveista arvailemisen varaan. Uimapuku muistuttaa anteliaisuudessaan hieman stripparien asuja.

Teinijulkkis rahastaa parhaillaan tapauksella, joka tuhosi lupaavien jalkapallotähtien urat ja perhe-elämät ja oli lähettää heidät jopa vankilaan. Ranskassa seksipalveluja saa myydä laillisesti, mutta ammatinharjoittajien tulee olla täysi-ikäisiä. Skandaalin syntyessä Dehar oli kuitenkin vasta 17-vuotias. Silloin seksiä myymällä elantonsa ansainneesta tytöstä on nopeasti varttunut piinkova bisnesnainen.