Pettämissivusto selvitti: Näitä hotelleja pettäjät suosivat Etelä-Suomessa

Lifestyle · Stara.fi

Hotellihuoneita varataan yleensä salanimillä, kun halutaan olla rauhassa ja toimia anonyymisti. Syynä tällöin on usein salasuhde ja uskottomuus omaa kumppania kohtaan. Pettämissivusto Victoria Milan kysyi suomalaisilta jäseniltään, mitä Etelä-Suomen hotelleja pettäjät suosivat ja millä perusteilla.

Pettäjät itse kokevat Omenahotellin parhaaksi, koska paikalla ei ole henkilökuntaa, vaan asiointi hoituu nettivarauksella ja ovikoodilla. Se mahdollistaa täysin anonyymina toimimisen. Toiseksi suosituimmaksi hotelliksi nousi Sokos Hotelli Vantaa.

– Isot pojat ovat kertoneet hurjista seikkailuista Sokos Hotelli Vantaassa. Erilaiset ravintolat samassa tilassa hotellin yhteydessä mahdollistavat myös erityyppisten ihmisten tapaamisen, palvelun maajohtaja Susanna Ingerttilä toteaa.

Kolmanneksi sijoittui Hotelli Vaakuna, johon pettäjien mukaan on helppo livahtaa sisälle vilkkaasta sijainnista huolimatta. Mahdollisesti toisesta kaupungista tulevan salarakkaan ei myöskään tarvitse kävellä 100 metriä pidemmälle Helsingin rautatieasemalta, jolloin voimat säästyvät olennaisimpaan.

Helsingin keskustassa sijaitseva Marski -hotelli ansaitsee neljännen tilansa keskeisen paikkansa lisäksi hyvällä baarilla, jossa pettäjät kertovat mielellään aloittavansa iltansa lasillisella jääkylmää samppanjaa tunnelman lämmetessä. Viidenneksi listalla sijoittui Continental hotelli, jonka korkeaa sijoitusta pettäjät perustelivat puolestaan hieman syrjäisemmällä sijainnilla.

Tutkimus tehtiin syyskuussa ja vastanneissa oli sekä miehiä että naisia.