Kyllä rahaa on! Naisräppäri osti kollegalle 57 000 euron lahjan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuositun American Idol -laulukilpailun tuomaristossa on nähty liuta menestyneitä artisteja ja muusikoita. Uudella tuotantokaudella tuomaripöydän takana istuvat Mariah Carey, Nicki Minaj, Keith Urban ja Randy Jackson.

Lehtitietojen mukaan Nicki Minaj tienaa yhdestä American Idol -tuotantokaudesta huimat 12 miljoonaa dollaria. Naisräppäri onkin pistänyt heti rahansa haisemaan ja osti ystävälleen hiphop-tähti Lil Waynelle 70.000 dollarin, eli 57.000 euron, arvoisen kahden istuttavan lelu-urheiluauton. Neitokainen lähetti lahjansa räppärin juhliin tämän 30-vuotissyntymäpäivänä.

TMZ-sivuston mukaan Minaj ja Wayne ovat läheisiä ystäviä. Kaunotar on tällä hetkellä kiinnitetty miehen Young Money -levymerkille. Tatuoitu Lil Wayne kommentoi taannoin eräässä haastattelussa, että hän näkee rääväsuisen Nicki Minaj’n ennen kaikkea naisena, jota tulee kunnioittaa ja kohdella hyvin.

Nicki Minaj, oikealta nimeltään Onika Tanya Maraj, on syntynyt Trinidadissa ja Tobacossa. Hän sai levytyssopimuksen Young Money Entertainment -yhtiön kanssa elokuussa 2009 ja sittemmin hän on noussut maailman suosituimpien artistien joukkoon. Tähden suosituimpia kappaleita ovat muun muuassa Super Bass ja Starships. Nicki Minaj on ollut vaitonainen rakkauselämästään. Hänen on huhuttu olevan biseksuaali.