Syksyllä kannattaa rakastua – tässä loistavat syyt

Lifestyle · Anna Poikkimäki

Villin sinkkukesän jälkeen monelle yksineläjälle saattaa syksyn ensi tuulahduksissa nousta kaipuu paremman puoliskon löytymisestä. Glamour-lehden mukaan kyseinen vuodenaika onkin erittäin antoisaa aikaa rakastumiselle.

Alkusyksy on toimivaa aikaa yhteisulkoilulle ja pitkille sielun syvyyksiä luotaaville kävelylenkeille, joilla voi jutella oman deitin kanssa kaikesta maan ja taivaan välillä. Aidon romanttisen tunnelmansa pari voi löytää luonnosta, joka näyttää kauniita puoliaan jokaisena vuodenaikana. Ritarillinen treffikomistus saattaa myös tarjota takkiaan neitokaiselle suojaamaan kylmältä säältä.

Viileän viiman pyrkiessä luihin ja ytimiin rakastavaiset voivat aina paeta kylmettymistä sisätiloihin kaakaon ja takkatulen äärelle. Sohvalle käpertyjät voivat tuntea hykerryttäviä tuntemuksia toistensa sylissä. Vaikka saippuasarjojen uusinnat tai romanttiset klassikkoelokuvat eivät muutoin kiinnostaisikaan, saattavat nämäkin viihdykkeet oikeassa seurassa tuntua mukavan kotoisilta.

Kesäisen vapauden jälkeen monet pitävät syksyn organisoidummasta menosta. Sinkuille erilaiset ajankohtaan liittyvät tapahtumat voivat toimia hyvänä tapana tutustua uusiin ihmisiin. Lehtien haravointitalkoot, kauden juhlapäivät ja syksyiset nyyttikestit virkistävät kalenteria, eikä niissä voi välttää hyväntuulista jutustelua.

Syksyinen ilma pakottaa ihmiset pukeutumaan ajankohtaan sopivalla tavalla. Vaikka asut ovat peittävämpiä, ne voivatkin jättää enemmän mielikuvituksen varaan. Pehmeään villapaitaan verhoutunut pörröpäinen uros saattaa herättää hellyydensekaisia tuntemuksia kauniimman sukupuolen edustajassa. Kerrospukeutumisessa on myös omat etunsa lemmenleikeissä, sillä vaatteiden riisuumisesta saa aikaan kiinnostavan strippausesityksen.