Andrew Garfield palaa Hämähäkkimiehen trikoisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalais-englantilainen näyttelijä Andrew Garfield on ollut viime vuosina kovassa nosteessa Hollywoodissa. Facebook-palvelun tarinan kertovassa The Social Network -elokuvassa esiintynyt Garfield valittiin viime vuonna huippurooliin. Hänet nähdään The Amazing Spider-Man -elokuvan päätähtenä.

Andrew Garfield on palaamassa Hämähäkkimiehen rooliin The Amazing Spiderman -elokuvan jatko-osassa, uutisoi Access Hollywood -sivusto. Kesäkuussa ensi-iltansa saanut elokuva oli menestys lippuluukulla, ja tuotti 580 miljoonaa euroa maailmanlaajuisesti.

Jatko-osa saapuu valkokankaille toukokuussa 2014, ohjaajanaan edellisestä elokuvasta ja 500 Days Of Summer -draamakomediasta tuttu Marc Webb. Neuvottelut Andrew Garfieldin tosielämän tyttöystävän Emma Stonen palaamisesta jatko-osan naispääosaan ovat vielä käynnissä.

Andrew Garfieldin näyttelijäura alkoi vuonna 2005 Britanniassa, kun hän esiintyi Sugar Rush -teinidraamasarjassa. Sittemmin hän sai lukuisi rooleja niin televisiosarjoissa kuin elokuvissakin. Näyttelijä sai Golden Globe -ehdokkuuden The Social Network -elokuvaroolistaan. Hän seurustelee Hollywood-kaunotar Emma Stonen kanssa.