Elonkerjuu suoraan albumilistan ykköseksi – kultalevy parissa päivässä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Elonkerjuun uusi albumi Ilon pirstaleet on noussut suoraan Suomen virallisen albumilistan sijalle yksi. Albumi nousi samalla myös iTunesin listaykköseksi. Reilu viikko sitten perjantaina julkaistu albumi myi kultaa jo parissa päivässä.

– Jos pitäisi vastata urheilijatoimittajan kysymykseen, että miltä nyt tuntuu, niin maitohappovaahdon ja mustikkamehun välistä osaisin varmaan vastata niinkin tyhjentävästi, että hyvältä, toteaa Elonkerjuun laulaja Juha Lagström.

Elonkerjuun ensimmäinen single, Viistäköön siipeni maata, sai hienon vastaanoton radioiden sekä fanien keskuudessa. Kappale nousi heti ilmestyttyään iTunesin ykköseksi, Radio Novan Top 200 juhannuslistalla se äänestettiin sijalle kaksi ja oli Iskelmäradion listan ykkösenä yhdeksän viikkoa peräkkäin.

Toinen single on nimeltään Surun ja ilon kaupunki. Keskiviikkona yhtye starttaa Lapualta julkaisukiertueen, joka kestää koko loppuvuoden.