Gillian Andersonin kaula-aukko oli todella antava

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen The X-Files, eli Salaiset kansiot, oli yksi 1990-luvun suosituimmista televisiosarjoista. Sarjan agentteja, Fox Mulderia ja Dana Scullya, esittävät näyttelijät David Duchovny ja Gillian Anderson nousivat sarjan myötä suuriksi tähdiksi.

FBI-agentti Dana Scullyä esittänyt Gillian Anderson on osoittanut vuosien kohdelleen häntä hyvin, vaikka Salaisten kansioiden kulta-ajoista 90-luvulla on jo aikaa. Brittinäyttelijätär nähtiin nyt Italiassa kuudensilla Rome Fiction Fest -juhlilla uuden Great Expectations -minisarjansa ensi-illassa. Punatukkainen kaunotar tarjosi faneilleen silmänruokaa varsin paljastavalla kaula-aukollaan.

Gillian Andersonin kerrottiin vastikään eronneen pitkäaikaisesta kumppanistaan, Mark Griffithsistä, kuuden vuoden suhteen jälkeen. Näyttelijätär nähdään televisiossa seuraavaksi brittiläisessä The Fall -sarjassa. Anderson on myös vihjaillut uuden The X-Files -elokuvan olevan mahdollinen.