Olga Kurylenko poseerasi peppu pystyssä ikkunan edessä

Viihdeuutiset · Stara.fi

James Bond Quantum Of Solace -elokuvan myötä mallimaailmankin tähdeksi noussut Olga Kurylenko on nähty valkokankaalla myös eläimellisen barbaarin roolissa ilman vaatteita. Viime aikoina otsikoista poissaolollaan loistanut kaunotar on nyt tehnyt paluun.

Parhaillaan Olga Kurylenko poseeraa Complex-lehden kansikuvassa hieman poikkeuksellisessa asennossa. Bond-kaunotar nähdään nimittäin peppu pystyssä ja jumppa-asuun pukeutuneena. Lehden haastattelussa hän kiistää huhut seurustelustaan Tom Cruisen kanssa. Olgan mukaan ”paljastuskuva” ovat peräisin heidän uuden Oblivion-elokuvansa kohtauksesta.

Kuva: Splash

Bond-kissaksikin nimitetty neitokainen nähtiin äskettäin myös Complex-lehden mainosvideolla, jossa hän venytteli vähäpukeisena erilaisissa asennoissa pilvenpiirtäjän ikkunan edessä. Lehden seuraavaa numeroa mainostavan tähtikaunottaren solakka vartalo on vertaansa vailla varsinkin notkeutensa puolesta. Häntä voikin hyvällä syyllä kutsua joustavaksi.

Ukrainalaissyntyinen sinkkukaunotar Olga Kurylenko on esiintynyt ennen Bond-rooliaan kolmen vuoden aikana jo seitsemässä elokuvassa. 15-vuotiaana mallintyöt Venäjällä aloittanut tähti nähtiin pelkästään viime vuonna kolmessa leffassa. Kurylenkon elokuvaura alkoi Ranskassa vuonna 2005. Hänet on nähty valkokankaalla viime aikoina myös Timothy Olymphantin kanssa elokuvassa Hitmanja suomalaiseen peliin pohjautuvassa Max Payne -elokuvassa.