Tähtinäyttelijä suututti homot – saa tappouhkauksia

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Englantilainen näyttelijä Rupert Everett tunnetaan kymmenistä elokuvarooleistaan. Hän näytteli muun muuassa Kuka sanoo tahdon -elokuvassa Hollywood-tähti Julia Robertsin kanssa. Mies tuli 20 vuotta sitten kaapista, ja kertoi olevansa homoseksuaali.

Äskettäin 53-vuotias näyttelijä aiheutti hurjan kohun kritisoimalla homoseksuaaleja vanhempia. Mies ilmaisi lehtihaastattelussa kammoavansa ajatusta homoisien kasvattamista lapsista. Nyt tähti on saanut lausuntojensa takia tappouhkauksia.

Rupert Everettin kerrotaan saaneen hurjan määrän vihaviestejä ja tappouhkauksia. Avoimesti homo brittinäyttelijä tarkensi sanomisiaan, ja kertoi, ettei ole samaa sukupuolta olevia vanhempia vastaan. Hän ei vain itse ole ylipäätään lasten saamisen puolella.

– Olen saanut hirveästi vihaviestejä ja myös joitakin tappouhkauksia. Kaikki homot ovat nyt suuttuneet minulle, he vihaavat minua. Minun täytyy vältellä heitä, kertoo Rupert Everett The Daily Telegraph -lehdelle.

Norfolkissa syntynyt Rupert Everett nousi julkisuuteen vuonna 1981, kun hän esitti Another Country -elokuvassa Julian Mitchellin roolia. Hänen tunnetuimpia elokuviaan ovat Kuka sanoo tahdon, An Ideal Husband, The Next Best Thing ja Shrek-animaatioteokset. Rupert Everett nähdään tänä vuonna Parade’s End -televisiosarjassa, joka julkaistaan BBC-kanavalla 24. lokakuuta.