Tuotanto sammutti BB-asukkailta valot: ”Apua mua pelottaa!”

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -asukkaat ovat parhaillaan pimeässä, kun tuotanto sammutti asukkailta valot talon tehtäväalueella. Viikkotehtävään liittyen heidän tulee nyt etsiä pihalta Suomen kartan palasia, joita on piilotettu alueelle yhteensä 132 kappaletta.

– Ottakaa joku tarkasti rajattu alue, että pysytään kartalla, Iida ohjeisti.

Tähän mennessä asukkaat ovat joutuneet juoksemaan tehtäväalueelle rakennetussa ”suossa”, mutta nyt tehtäväalueen valot sammutettiin karttapalojen etsimisen ajaksi. Suurin osa asukkaista otti tilanteen rauhallisesti, mutta Anne ei ollut tilanteesta mielissään. Taustalta kuulunut kauhuelokuvamainen musiikki ja muun muassa kirkonkellot eivät ainakaan helpottaneet hänen oloaan.

– Apua mua pelottaa! V**tu mä pelkään tuota! Anne huusi hädissään.

– Ei nyt pelota. Ei täällä voi tapahtua mitään, Teija rauhoitteli.