BB-Tommi haluaa naiskaunottaret ulos: ”Makoilee puolet päivästä”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asukkaiden väliset jännitteet ovat kiristyneet selvästi viime päivien aikana. Esimerkiksi talon vanhin naisasukas BB-Teija joutui äskettäin Isoveljen puhutteluun, kun hän haukkui rajusti asukastoveriaan BB-Iidaa. Tänään Isoveli pyysi talon miesasukkaan päiväkirjahuoneeseen nimeämisiä varten.

BB-Tommi kertoi haluavansa ulos talosta kaksi vaaleahiuksista kaunotarta. Mies antoi kaksi pistettä suomenruotsalaiselle BB-Katarinalle, koska hän ei pidä naisen hiljaisesta luonteesta. Yksi piste meni puolestaan kampaajana työskentelevälle BB-Johannalle.

– Annan kaksi pistettä Katarinalle. Ei tule meidän juttuihin mukaan vieläkään. Tuun sen kanssa vähiten juttuun. En tykkää sellaisesta, että täällä ei pysty juttelemaan kaikkien kanssa. Saisi olla enemmän sosiaalisempi ihminen, Tommi perusteli.

– Yhden pisteen annan Johannalle samoista syistä eli tosi hiljainen tyttö. Ei osallistu kotihommiin niin kuin ei Katarinakaan. Makoilee puolet päivästä tuolla sängyssä, eikä juttele asukkaille. Tän viikkotehtävän molemmat on vetänyt paremmin kuin meikäläinen, mutta muissa tehtävissä olisivat voineet satsata enemmän, Tommi jatkoi.

Tommi ei ole ainut asukas, joka on ärsyyntynyt Katarinaan tai Johannaan. Nuoret neitokaiset ovat aiheuttaneet pahennusta talossa muun muuassa välinpitämättömällä käytöksellään. Etenkin talon senioriväki on arvostellut Johannaa siitä, että hän laittaa jatkuvasti hiuksiaan ja ehostaa itseään.