Toimittaja suututti Mad Men -povipommin – myötähäpeää videolla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Christina Hendricks tunnetaan huippusuositun Mad Men -televisiosarjan tähtenä, mutta hän on ollut otsikoissa uransa sijaan lähes yksinomaan muotojensa merkeissä. Viime keväänä Christina paljasti olevansa todellisuudessa blondi.

Hendricks lienee kyllästynyt siihen, että tähdestä ei puhuta tuomatta esiin hänen muotojaan. Näyttelijäkaunotar oli australialaisen Sun-Herald -lehden muotitoimittajan Kate Waterhousen haastateltavana, kun haastattelija erehtyi kysymään, mikä on Hendricksin mieleenpainuvin tarina ”isompikokoisten naisten inspiraationa”.

Kuva: YouTube

Christina häkeltyy kysymyksestä, ja haastattelijan kysyessä saman kysymyksen uudelleen, on näyttelijä jo selkeästi ärsyyntynyt.

– Sanoit sen uudelleen, Hendricks vastaa.

Toimittaja vaihtaa nopeasti puheenaihetta, ja haastattelu jatkuu normaalisti. The Sydney Morning Herald -lehden mukaan tähti totesi kameran ulkopuolella, että hänen kutsumisensa ”isompikokoiseksi” on epäkohteliasta.

36-vuotias Christina Hendricks tunnetaan parhaiten Mad Men -sarjasta, jossa hän näyttelee Joan Hollowayn roolia. Uhkea kaunotar on kyllästynyt siihen kuinka hänen kurvikkaat muotonsa ja jättimäiset rintansa ovat ainoa asia, johon hänessä kiinnitetään nykyisin huomiota. Hendricks on naimisissa näyttelijä Geoffrey Arendin kanssa.