Millie Mackintosh riisui yläosansa lehden kanteen: ”Nainen on alastomana parhaimmillaan”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Made in Chelsea -realitysarjan naistähti Millie Mackintosh tunnetaan kotimaassaan Britanniassa muun muuassa meikkitaiteilijana, mutta Suomessa hän ei ole vielä tunnettu julkkis. Näyttävä kaunotar saa usein palstatilaa maansa viihdelehdissä lähinnä paljastavien asuvalintojensa merkeissä.

Nyt Millie poseeraa yläosattomana FHM-lehden tuoreen numeron brittiversion kansikuvassa.

– Olen aina pitänyt paljastelusta. Olen sinut alastomana olemisen kanssa. Kotona olen pukeutunut vain alusvaatteisiin ja paitaan. Minusta tytöt näyttävät sellaisena seksikkäimmiltä. Silloin olen haavoittuvaisimmillani, mutta tunnen oloni mukavaksi, Millie kertoi FHM-lehdelle.

Camilla “Millie” Mackintosh työskentelee Glamour-lehden meikkiasiantuntijana. Neitokainen äänestettiin äskettäin FHM-lehdessä maailman 15. seksikkäimmäksi naiseksi. Hän esiintyy Made in Chelsea -realityohjelmassa, joka muistuttaa hyvin paljon suosittua The Only Way Is Essex -saippusarjaa. Lontoon alueella kuvattavassa sarjassa kuvataan useiden nuorien vauhdikasta elämää.