Päättikö BB-Iida jättää ulkomaailmassa odottavan poikaystävänsä?

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -talon eilisissä juhlissa nähtiin eräs poikkeuksellinen tilanne, kun Iida pääsi viimein kertomaan tuntojaan ihmisten tupakanpoltosta ja nuuskan käytöstä. Aiemmin asukkaiden tupakat roskiin heittänyt Iida sai tempauksellaan vanhempien naisten vihat niskaansa.

Eilen Iida kertoi hieman seikkaperäisemmin ajatuksistaan. Hän kertoi, ettei voisi koskaan seurustella sellaisen miehen kanssa, joka polttaisi tupakkaa tai olisi riippuvainen jostain muusta aineesta. Iida vahvisti, että päätös pysyisi, vaikka mies olisi kuinka täydellinen tahansa.

Koko vuodatus kuitenkin vesittyi Iidan paljastaessa nykyisen tilanteensa. Keskustelun lopuksi Iida nimittäin kumosi kaiken mitä oli juuri kertonut. Hän totesi nykyisen poikaystävänsä polttaneen tupakkaa heidän tavatessaan ja vaihtaneen sittemmin nuuskaan, josta mies yrittää parhaillaan päästä eroon. Tämän kuultuaan osa asukkaista lähti pois keskustelusta.

– Se kertoi ensin pitkään omista elämänarvoistaan ja sitten romutti kaiken sen yhdellä lauseella! Jouko ihmetteli kovaan ääneen muille asukkaille.

– Se kundi polttaa parhaillaan! Vetää norttia, Anne nauroi.

Hetkeä myöhemmin Iida ryhtyi itsekin pohtimaan elämäntilannettaan ja avautui tunteistaan keittiössä istuneelle Johannalle. Naisten keskustelusta sai sen kuvan, että Iidan kolme kuukautta ulkomaailmassa jatkunut ihmissuhde voi hyvinkin olla parhaillaan loppusuoralla.

– Mulla on vähän tilanne päällä kotona… Mä en voi elää jonkun sellaisen kanssa, joka on vapaaehtoisesti riippuvainen jostain aineesta. Mä en voi… Mä en voi, Iida kertoi Johannalle.

Samaan aikaan Teija ja Anne pohtivat Iidaa talon pihamaalla.

– Mites toi Iida? Anne kysyi Teijalta.

– Mä vähän pelkään, että se tulee mulle jotain puhumaan, Teija vastasi.

– Läpätilää. Sano sille sillai. Älä lapsi pieni läpätä. Se ärsyttää sitä vielä enemmän, Anne ohjeisti.