Hulk Hoganin ex-vaimo poliisin haaviin – pidätyskuva julki

Viihdeuutiset · Stara.fi

Wrestling-tähti Hulk Hogan erosi muutama vuosi sitten vaimostaan Linda Hoganista, eli Linda Bolleasta. Avioero oli yksi julkkismaailman riitaisimmista vuosiin, ja sen seurauksena Linda Hogan jäi asumaan perheen taloon yhdessä silloin vielä 19-vuotiaan teinirakkaansa kanssa.

Sittemmin Linda on sivaltanut ex-miestään aina kun siihen on ollut tilaisuus. Nyt neitokainen on kuitenkin itse joutunut ongelmiin, kun hän jäi kiinni rattijuopumuksesta. Poliisipartio kiinnitti huomion epävarmasti ajaneeseen mustaan mersuun ja päätti pysäyttää sen Venturan moottoritiellä. Nyt Lindan pidätyskuva on julkaistu verkossa.

Taannoin ex-vaimo paljasti radiohaastattelussa uskovansa, että Hulk Hoganilla on ollut homosuhde miespuolisen ystävän kanssa. Brutus Beefcake on ollut vuosikausia Hulk Hoganin läheisimpiä ystäviä. Hänet tunnettiin kehässä myös lempinimellä The Barber, koska hänellä oli tapana leikata tajuttomaksi tyrmättyjen vastustajiensa hiukset.