Näinkin nolosti häissä voi mokata – katso hulvaton kooste

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hääjuhlissa voi sattua ja tapahtua, kun ihmiset nautiskelevat avioparin ensihetkistä alkoholin ja musiikin merkeissä. Verkossa onkin julkaistu hulvattomia häissä ikuistettuja videoita, joissa esimerkiksi nähdään kirkossa ja tanssilattialla sattuneita kömmähdyksiä.

Nyt Failarmy-sivusto on koonnut yhteen hulvattomimpia häämokia, jotka on ikuistettu videolle kuluneen vuoden aikana. Nettivideolla nähdään muun muuassa videopätkiä, joissa häävieraat kaatuvat näyttävästi häätohinoissaan. Hääkimpun heitto epäonnistuu eräissä häissä, kun innokas vieras juoksee vahingossa morsianta päin ja kaataa valkoiseen unelmamekkoon pukeutuneen kaunottaren.

Nettivideolla nähdään muun muuassa kuinka erään miehen mustat housut valahtavat alas kesken papin puheen. Kuumana kesäpäivänä kirkon lämpötila saattaa tuntua tukahduttavalta, joten silloin tällöin joku saattaa pyörtyä heikotuksen johdosta. Videolla nähdään lukuisia kirkoissa tapahtuneita pyörtymisiä.