Huh huh, tämä kurvikaunotar ihastuttaa pian Bond-tyttönä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilainen näyttelijäkaunotar Naomie Harris ei ole suomalaisille vielä kovin tuttu, mutta asia tulee muuttumaan pian ensi-iltansa saavan uuden James Bond -elokuvan myötä. Harris on nimittäin Skyfall-elokuvan Bond-tyttö ja sen ansiosta tulevaisuuden julkkiskaunotar.

James Bond -elokuvien 50-vuotisjuhlan ja tulevan uuden elokuvan kunniaksi Naomie poseeraa nyt InStyle-lehden brittiversion seuraavan numeron kansikuvassa kurvikkaana. Marraskuun numeron kannessa hänet nähdään pukeutuneena seksikkääseen mustaan nahkamekkoon. Lehden haastattelussa Bond-tyttö kertoo pitävänsä päätähteä Daniel Craigia kuumana pakkauksena ja pitäneensä rakastelukohtausta ihastuttavana.

35-vuotias Naomie Harris on englantilainen näyttelijä, joka teki läpimurtonsa elokuva-alalla 28 päivää myöhemmin -elokuvassa, jossa hän näytteli Selenan roolia. Harris tähditti sivuosassa myös kolmatta Pirates of the Caribbean -elokuvaa. Seuraavassa Bond-elokuvassa Skyfall hän näyttelee agenttia.