Turistit kokivat elämänsä yllätyksen – puolialaston David Beckham käveli vastaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Jalkapallotähti David Beckham tunnetaan urheilullisten ansioidensa lisäksi bisnesmiehenä ja neljän lapsen isänä. Mallinakin työskentelevä David poseerasi taannoin alusvaatemainoksissa, joita varten hänen epäiltiin ottaneen täytettä alushousuihinsa.

Nyt eräs losangelesilainen turistibussi sai näkyviinsä varsinaisen jymynähtävyyden. Kadulla tepasteli nimittäin julkkisfutari David Beckham kaikessa komeudessaan. Miehellä oli lihaksikkaan urheilijan vartalonsa peittona vain alushousut, jotka tekivät oikeutta komistuksen pakaroille. Kuvan tapahtumasta julkaisi Twitter-blogissaan Naughty But Nice Rob -nimellä esiintynyt mies.

– Turistibussi oli onnekas tähtien kotikierroksella. He näkivät David Beckhamin tiukoissa alushousuissa. Minäkin menen tuolle kierrokselle, kun olen Los Angelesissa, kommentoi Rob kuvansa oheen.

Los Angelesin luksusalueella perheensä kanssa asuva David Beckham kärsii OCD-pakko-oireisesta häiriöstä, joka aiheuttaa miehelle ahdistusta päivittäin. Komistus ei muun muuassa kykene rentoutumaan epäjärjestyksessä olevissa olosuhteissa. Hänen ympäristönsä tulee olla ”vimpan päälle”, ennen kuin hän saa mielenrauhan. Beckhamin mukaan hän on hyväksynyt häiriönsä.