Salma Hayekin näössä vikaa? Pitää tiimalasivartaloaan pullukkana

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijä Salma Hayek on ollut viime aikoina otsikoissa enemmän rintojensa kuin töidensä merkeissä. Jopa Hollywood-kaunotar Megan Fox on kertonut haastattelussa haluavansa samanlaiset rinnat kuin Hayekilla. Latinokaunotar nähdään lokakuussa Suomen valkokankailla Savages-elokuvassa.

Nyt 46-vuotias Salma Hayek nähdään Harper’s Bazaar -lehden tuoreimman numeron kannessa. Brunette poseeraa kansikuvassa mustassa ihoa myötäilevässä mekossa, joka korostaa naisen tiimalasivartaloa. Näyttelijä makaa eräässä otoksessa kädet paljaiden rintojensa päällä.

– Hollywoodissa hirveintä on olla yli 40-vuotias nainen. Minulla on aksentti, lukihäiriö ja olen lyhyt ja pullukka. Olen maailman onnekkain, koska saan vielä tehdä töitä näyttelijänä, nainen kertoo kyseisen lehden haastattelussa.

Meksikolaissyntyinen Salma Hayek muistetaan rooleistaan elokuvissa kuten Desperado, Frida ja Oikeesti Aikuiset. Hän on esiintynyt 15 vuoden uransa aikana yli 40 elokuvassa. Hayek paljasti taannoin olleensa Yhdysvaltoihin muuttaessaan laiton maahanmuuttaja. Ranskalaisen miljardööri Francois Henri Pinaultin kanssa naimisissa oleva Hayek synnytti parin yhteisen Valentina-tyttären vuonna 2007.