”Minua vihataan koska poikaystäväni on hyvännäköinen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nälkäpeli-elokuvan pääroolia esittävä Jennifer Lawrence on nykyisin yksi Hollywoodin halutuimmista naisnäyttelijöistä. Tähti on luonut menestyneen uran, vaikka ikää kaunottarella on vasta 22 vuotta. Hänet nähdään parhaillaan valkokankailla House at the End of the Street -kauhuelokuvassa.

Nyt kovassa nosteessa oleva Jennifer Lawrence kertoi olevansa huolissaan siitä, että ihmiset alkavat vihaamaan häntä seurustelusuhteensa vuoksi. Kaunotar on seurustellut vuoden ajan brittitähti Nicholas Houltin kanssa. Lawrence uskoo, että monet vihaavat näyttelijätärtä, koska hänen poikaystävänsä on ”mielettömän hyvännäköinen”.

– Nicholasilla ei ole hajuakaan siitä, kuinka hyvännäköinen hän on. Uskon, että monet miehet ja naiset vihaavat minua sen takia, Jennifer Lawrence kertoi Vogue-lehdelle.

Pariskunta ei ole juurikaan puhunut romanssinsa yksityiskohdista julkisuudessa. Neitokainen kuitenkin paljasti hiljattain rakastavansa kultansa nörttimäistä vaatetyyliä. Jenniferin mukaan Nicholas ei välitä lainkaan pukeutumisestaan, vaan saattaa esimerkiksi työntää farkkunsa lahkeet sukkiensa sisään.

Jennifer Lawrence on nähty jo monissa menestyneissä elokuvissa kuten X-Men ja Winter’s Bone. Jälkimmäisestä kaunotar sai Oscar-ehdokkuuden. Kriitikoiden ylistämä Lawrence on kertonut, ettei hän ole koskaan opiskellut näyttelemistä. Neitokainen on huomioitu myös miesten silmissä, sillä hänet valittiin taannoin Ask Men -sivuston äänestyksessä halutuimpien naisjulkkisten joukkoon.