BB-asukkaat juonittelivat: ”Meillä on valttikortti”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talon asukaskunnassa tapahtui sunnuntai-iltana muutoksia, kun rääväsuinen BB-Anne häädettiin talosta ja tilalle astui kolme uutta miesasukasta. BB-Petteri, BB-Joni ja BB-Jarno asuvat parhaillaan talon lisähuoneessa, eivätkä he saa nähdä muita miesasukkaita.

Tänään asukkaat keskustelivat nimeämisistä ja häädöistä talon tupakkapaikalla. BB-Tea on aiemmin kertonut haluavansa BB-Katarinan ja BB-Johannan ulos talosta. Blondi kertoikin olevansa pettynyt siihen, että talosta häädetään aina ”väärä tyyppi”. Hän aikoo käyttää seuraavien nimeämisten aikana Isoveljen antamia lisäpisteitä.

– Mä ainakin aion käyttää noita mun lisäpisteitä aivan varmasti, BB-Tea kertoi.

– Jos mä jotkut siihen helvetin sohvarivistölle haluan istumaan, niin ne on tasan ne kolme muijaa ja piste. Mä en haluu enää sitä, että v*ttu siihen joutuu joku meistä ja sit siitä lähtee just se paras tyyppi, Tea kertoi Jonna A:lle ja I:lle, Markukselle ja Tommille.

– Se on kyllä aina lähtenyt se paras tyyppi, BB-Tommi kommentoi.

– Katarina on ainut, joka ei ole käyttänyt lisäpisteitään. Meillä on tässä se valttikortti. Ei silleen, että mä haluisin jotenkin juonitella tai jotain, Tea sanoi.

– Iteppähän juonittelivat Annea vastaan. Mä tiedän, kelle aion antaa äänet. Todennäköisesti samoille, kelle annoin viimeksikin. Ärsyttää, kun joka viikko lähtee samat ihmiset, blondi jatkoi.

– Se ei ole kuitenkaan meidän päätettävissä, BB-Markus sanoi.

– No mutta se on meidän päätettävissä, et ketkä siinä istuu, BB-Tea lopetti.