MTV-teiniäiti viruu vuosia vankilassa – tyttärelle ei ole kerrottu mitään

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

MTV-kanavan suositusta Teiniäidit-realityohjelmasta tutuksi tullut Amber Portwood on istunut jo kahteen kertaan kaltereiden takana rötöstelyistään ja huumeiden takia. Aiemmin tänä vuonna teiniäiti tuomittiin peräti viideksi vuodeksi vankilaan.

Vankilauomio määrättiin, koska Amber Portwood keskeytti oikeuden määräämän hoito-ohjelmansa. Kesäkuussa Amberin kerrottiin joutuneen mielentilatukimuksiin. Amberilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kolmevuotias tytär Leah. Gary paljasti hiljattain RadarOnline.com -verkkosivustolle, ettei ole uskaltanut paljastaa tyttärelleen äidin olinpaikkaa.

– Kun yritin kertoa hänelle äidin olevan vaikeuksissa, Leah hermostui. Sen jälkeen olen vain valehdellut hänen äitinsä olevan töissä tai lomalla, Gary tilitti Radar Onlinelle.

Amber on kuitenkin edelleen toisinaan yhteydessä tyttäreensä Leahiin puhelimen välityksellä. Realitytähden mukaan tyttärellä olisi myös mahdollisuus vierailla hänen luonaan vankilassa. Gary ei kuitenkaan ole täyttänyt vierailuun tarvittavia kaavakkeita, ja Amber epäilee miehen yksinkertaisesti pelkäävän vierailla Leah-tyttären kanssa vankilassa.

Amber Portwoodilla on miesystävänsä Gary Shirleyn kanssa kolmevuotias tytär Leah, jonka odotusta realityohjelmassa aikoinaan seurattiin. Lapsi oli taannoin jäädä ilman äitiä, sillä Star-lehden mukaan realitytähti yritti itsemurhaa lääkkeiden yliannostuksella. Kotoaan tajuttomana löydetty Amber selvisi kuitenkin hengissä.