Annalynne McCord jätti Pako-sarjan tähden

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Nuori näyttelijätär AnnaLynne McCord nousi kuuluisaksi 90210-nuorisosarjan menestyksen myötä. Suosittu kaunotar järkytti äskettäin fanejaan, kun hän paljasti juhlapuheensa aikana joutuneensa nuorempana seksuaalisen ahdistelun uhriksi.

Nyt 25-vuotiaan AnnaLynne McCordin rakkauselämä on noussut otsikoihin, sillä näyttelijätär on eronnut pitkäaikaisesta rakkaastaan Dominic Purcellista. Pako-hittiohjelmasta tuttu Purcell on McCordia 17 vuotta vanhempi. Heidän seurustelusuhteensa kesti yli puolentoista vuoden ajan.

Pariskunta rakastui toisiinsa Officer Down -elokuvan kuvauksissa, ja sittemmin he eivät piilotellee onneaan paparazzeilta. AnnaLynne McCord on seurustellut aiemmin Twilight-vampyyrielokuvista tutun Kellan Lutzin kanssa.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Atlantassa varttunut AnnaLynne McCord on urallaan nähty muiden muassa televisiosarjoissa Ruma Betty, O.C., CSI Miami ja Muodon vuoksi. Parhaillaan hän siis tähdittää myös Beverly Hills 90210 -sarjan uudelleen lämmiteltyä versiota. AnnaLynne näyttelee suositussa televisiosarjassa koulun kuningatarta Naomia. Tähden suhdekiemuroita on myös seurattu tiiviisti viihdelehdissä.