Isoveli nuhteli likaisesta työasusta – BB-Tea murtui kyyneliin

Big Brother · Anna Poikkimäki

Big Brother -talossa asukkaiden aika kuluu parhaillaan sairaalahenkisen viikkotehtävän parissa. Tehtävät käyvät aika ajoin asukkaiden hermoille, ja nyt niin kävi talon johtavana lääkärinä toimivalle BB-Tealle.

Blondi neitokainen nimittäin hermostui Isoveljen nuhdellessa häntä likaisesta työtakista.

– Miksi työasunne on noin saastainen? Luki Tea hakulaitteestaan.

– Stetoskooppi putosi kahvikuppiin, kommentoi 19-vuotias neito naureskellen.

Helsinkiläinen neitokainen vakavoitui kuitenkin yllättäen tilanteen jälkeen, kun hän ei osannut kirjoittaa vastausviestiä hakulaitteeseen. Uupuneen oloinen kaunotar kävelikin pian terassille istumaan ja vietti siellä hetken hiljaisuudessa kyyneliään pyyhkien. Lopulta johtava lääkäri palasi takaisin sisälle toimiensa pariin.