Totuus kuullaan lasten suusta – näin lapset kommentoivat presidentinvaaleja

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Verkossa nähdään aika ajoin hauskoja videoita lapsista, jotka kertovat omia mielipiteitään jostakin merkittävästä maailmaa koskevasta asiasta. Tällä kertaa verkossa naurattaa video amerikkalaisten lasten politiikkaan liittyvistä vastauksista.

Kuva: YouTube

Nettivideolla nähdään, kuinka Parenting-lehden toimittaja esittää lukuisilta nuorilta lapsilta kysymyksiä Yhdysvaltojen politiikasta ja tulevista presidentinvaaleista. Nainen muun muuassa kysyy lapsilta, tietävätkö he maansa presidentin nimen.

Suurin osa lapsista pyörittelee päätään tietämättöminä. Toimittaja kysyy eräältä pikkupojalta Valkoisen talon sijaintia, ja poika kertoo rakennuksen sijaitsevan rannalla. Eräs toinen lapsi puolestaan kertoo asuneensa aiemmin Valkoisessa talossa.