BB-Iida hurmasi uudet miesasukkaat – sai nimeämissuojan

Big Brother · Anna Poikkimäki

Big Brother -taloon tuli sunnuntaina uusia miesasukkaita. BB-Jarno, BB-Petteri ja BB-Joni ovat viettäneet aikaansa eristettyinä talon muista miehistä.

Nyt uudet miehet saivat antaa nimeämissuojan suosikkina pitämälleen naispuoliselle asukkaalle. Suoja menikin yllättäen BB-Iidalle. Iida on sairaalahenkisen viikkotehtävän aikana esittänyt kuuromykkäsokeaa, minkä vuoksi hän ei voinut sanallisesti ilmaista tuntemuksiaan.

– Me tulimme siihen loppupäätökseen, että se on… Me valittiin Iida, kertoi Petteri asukkaille.

Neitokainen ryntäsi halaamaan miesasukkaita innostuneesti ja liikuttui tämän jälkeen kyyneliin. Hän sai pojilta supergirl-nauhan, joka oli merkkinä nimeämissuojasta. Muiden naisten kasvot venähtivät jonkin verran asian tultua ilmi. BB-Johanna lohdutti kuitenkin itkevää Iidaa halauksella.

– Vähän toi on ihana toi nauha, hymyili Johanna hyväntahtoisesti.