BB-kaunottaret häpeilivät poreamme-sessiotaan: ”Se on paha paikka”

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa vietetään parhaillaan sairaalahenkistä viikkotehtävää. Sairaalan henkilökunta sai eilen palkinnoksi työpanoksestaan bileet, joihin osallistui vain kuusi asukasta. Miehet ja naiset ottivatkin kaiken irti Isoveljen järjestämistä juhlista.

BB-Tea ja BB-Jonna I muun muassa nautiskelivat alkoholijuomista poreammeessa. Hiprakassa olleet neitokaiset juoruilivat kuohuissa kovaan ääneen, eivätkä huomanneet taustalla olevia salakuuntelijoita. Tänään BB-Jonna A kertoi asukastovereilleen, että heidän kova mölynsä kantautui kaikkien korviin.

– Sinä ja Tea olitte paljussa ja mä olin Teijan kanssa tupakilla. Te haukuitte siellä Iidaa ja keskustelitte nimeämisistä. Iida tuli siihen vaan kuuntelemaan ja se yritti hirveesti kuunnella sieltä taustalta. Se kuunteli koko ajan teidän juttuja, Jonna A selitti edellisillan tapahtumista.

– Ei sitä ajattele, kun se puhe kuuluu silti läpi, vaikka ammeessa on kova melu. En edes muista koko keskustelua, Jonna I vastasi.

– En mä tainnut ihmeempiä haukkua. Toi palju on kyllä paha paikka, kun sieltä kuulee kaiken, vaikka kohisee, Tea kommentoi.

– Juoruämmät. Kunnon juoruämmät siinä, BB-Tomi nimitteli.

– No ihan sama. En mä ainakaan häpeile, jos oon sanonut jotain. Tulkoot sitten itse sanomaan, jos loukkaan jotenkin, Tea vastasi.

Jonna A:n mukaan hän yritti häiritä Iidan salakuunteluhetkeä höpöttämällä Teijan kanssa kovaäänisesti, jotta Iida ei kuulisi kaikkia naisten juoruja.

– Mä en edes kuullut tarkasti teidän juttuja, kun yritettiin Teijan kanssa peitellä teidän älämölöä, Jonna A kertoi.

– Siis mä en kyllä muista puhuneeni kenestäkään mitään p*skaa. Mä en ole mun mielestä tehnyt mitään. Kai me sitten ollaan huudeltu tuolla paljussa ties mitä sikamaisuuksia kaikkien kuullen, Tea lopetti.