The Saturdays esitteli rantakuntonsa bikineissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Britanniassa parhaillaan suurta suosiota nauttivan The Saturdays -yhtyeen kaunottaret ovat kovassa nosteessa brittiläisissä viihdelehdissä. Tyttöjen hittejä ovat esimerkiksi Notorious ja Amerikkalaisen räppäri Flo Ridan kanssa tehty Higher.

Hiljattain tyttöbändin jäsenet Frankie Sandford, Mollie King ja Vanessa White päättivät kokeilla surffaamista miespuolisen kouluttajan kanssa Los Angelesin aurinkoisella Venice Beachilla. Bikineihin pukeutuneet kaunottaret tarjoilivat silmänruokaa harjoitellessaan surffilaudan päällä olemista ensin kuivalla maalla. Myöhemmin tytöt uskaltautuivat lautoineen kokeilemaan laineilla ratsastamista merelläkin.

The Saturdays -yhtye muodostuu viidestä naisesta, joista osa oli tullut jo ennestään tutuksi esimerkiksi paikallisesta X Factor -ohjelmasta. Bändi on saavuttanut Britanniassa suuren suosion ja sillä on ollut jo kuusi Top 10 -hittiä ja kaksi Top 10 -albumia. Bändin esikoislevy Chasing Lights myi platinaa.