Uusi miesasukas BB-Joni haluaa Teijan ulos: ”H*lvetinmoinen pätemisen tarve”

Big Brother · Neea Jokinen

Kuluneen Big Brother -tuotantokauden aikana 24/7-palvelun käyttäjät ovat saaneet seurata livenä, kun asukkaat antavat toisilleen nimeämispisteitä päiväkirjahuoneessa. Sunnuntaina taloon saapui kolme uutta miesasukasta, BB-Petteri, BB-Jarno ja BB-Joni, joista viimeisimpänä mainittu teki tänään ensimmäisen nimeämisensä.

Sijaisopettajana työskentelevä Joni ei ole selvästikään mieltynyt talon vanhimpaan naisasukkaaseen, BB-Teijaan. Mies nimittäin antoi juoruilevalle Teijalle kaksi nimeämispistettä. Jonin mukaan hän ei pidä seniori-ikäisen Teijan kaikkitietävästä luonteenpiirteestä.

– Kaksi pistettä annan Teijalle. Mua ärsyttää, että hänellä on jokaikiseen asiaan jotain sanottavaa ja h*lvetinmoinen pätemisen tarve koko ajan joka asiaan. Se on aina neuvomassa tuolla hoitajia ja lääkäreitä viikkotehtävässä, vaikka on itse potilas. Se on erittäin ärsyttävää, Joni perusteli.

– Muutenkin Teija on mua noin 20 vuotta vanhempi, joten meillä ei ole paljon keskusteltavaa. Ei olla samalla aaltopituudella. Teija ei ottanut meitä uusia asukkaita niin hyvin vastaan kuin muut. Se ei välttämättä edes katsonut suhun päin, jos sille puhui, Joni jatkoi.

Viimeisen nimeämispisteensä hän antoi suomenruotsalaiselle BB-Katarinalle, joka on miehen mielestä hyvin vaisu. Joni uskoo ”snobahtavan” käytöksen johtuvan siitä, että nainen on suomenruotsalainen.

– Katarina vaikuttaa siltä, että se ei todellakaan haluaisi edes olla täällä. Jos hänelle puhuu jotain, niin se ei vastaile kunnolla mihinkään. En ole päässyt minkäänlaiseen tatsiin hänen kanssaan. Katarina vaikuttaa erilaiselta ihmiseltä kuin mitä ite oon, Joni perusteli.

– Pidän itseäni rentona ja sosiaalisena tyyppinä, mut Katarina vaikuttaa siltä, että se haluaisi puhua jostain älyllisistä asioista. Mulla on sellanen mielipide, et Katarina on snobahtava. Ehkä se johtuu siitä, et se on suomenruotsalainen, Joni lopetti.